Leonardo DiCaprio Galleri

Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio er født 11. november 1974 og er en amerikansk skuespiller og produsent, han er kanskje mest kjent for Titanic (1997), The Beach (2000) og The Aviator (2004).
Les hele saken >>


Kan bli Harry Hole!

Boken "Snømannen" av Jo Nesbø skal bli filmatisert i Amerika av Martin Scorsese, en verdenskjent regissør. Den skal sansynligvis bli filmet her i Norge. Hovedrollen som Harry Hole er ennå ikke bestemt, men Leonardo DiCaprio beskrives som et hett tips, andre alternativer er blant annet Matt Damon. Hvem håper du vil få rollen? Les mer om saken Her!

Leonardo DiCaprio Bilder

Her har du flere bilder av Leonardo DiCaprio, bilder fra filmer han er med i og andre bilder som ikke er fra en spesiell film. Trykk på "Les hele saken" for å se dem!
Les hele saken >>

Topp 10 DiCaprio Filmer

SAR introduserer "Topp 10 DiCaprio Filmer"! Vi sier vår mening i form av en video. Uenig? Nevn det gjerne på Facebook siden vår!

Get the Flash Player to see this player.


Kunne vært "Anakin Skywalker"!

Leonardo DiCaprio var nære i og få rollen som selveste Anakin Skywalker i Star Wars Ep. II og Ep. III. Både Star Wars filmene og DiCaprio er noen av de største favorittene i forhold til Filmdilla, og tenk det! De var nære til og bli trekt sammen. Men er det bra eller dårlig? Uansett kan vi blant annet finne ut dette via Filmweb;

DiCaprio til «Star Wars»


Ville denne rollen kle han?